.bubble-comment-count{ background:transparent url(http://tinyurl.com/yd7yycn) no-repeat; float:right;top:0; font-size:11px; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight:bold; height:31px; width:34px; text-align:center; margin-left:10px; padding:4px 0 0 3px; }

Monday, January 25, 2010

0 Saya pernah mengandaikan hubungan Brad Pitt dengan Amgelina Jolie ini tidak akan lama

Sumber: BH:

Angelina Jolie setuju berpisahANGELINA dan Pitt akan umum berpisah tidak lama lagi.


Aktres, Pitt bahagi harta RM1.12 bilion

LOS ANGELES: Pasangan terkenal Hollywood, Brad Pitt dan Angelina Jolie, berjumpa peguam perceraian dan menandatangani perjanjian perpisahan bernilai £205 juta (RM1.12 bilion) dan sudah bersetuju cara pembahagian harta dan siapa mendapatkan hak penjagaan enam anak mereka.

Mereka juga bersetuju untuk membahagikan kekayaan besar mereka sama rata dan berkongsi hak penjagaan enam anak.Dokumen undang-undang yang mungkin ditandatangani pasangan itu secara rahsia bulan ini memperincikan bagaimana rumah dan aset dibahagikan.

Perjanjian itu memberi mereka hak penjagaan bersama namun keenam-enam anak mereka sebenarnya tinggal sepenuh masa bersama Jolie.

Persediaan berpisah bermula awal Disember apabila pasangan digelar 'Brangelina' itu mengunjungi sebuah firma perceraian terkenal di sini untuk tujuan itu.

Satu pengumuman perpisahan mereka dijangka dibuat tidak lama lagi, menamatkan spekulasi selama beberapa bulan bahawa hubungan lima tahun pasangan terkenal itu hanya retak menanti belah.

Sumber memberitahu News of the World: "Dokumen itu ditandatangani awal Januari. Brad dan Angelina sudah menandatanganinya. Ia umpama perjanjian pra-perkahwinan kecuali untuk perpisahan pasangan tidak berkahwin.

"Jelas mereka mahu dunia tahu bahawa mereka memainkan peranan masing-masing untuk membesarkan anak. Namun, Angelina sebenarnya yang tinggal sepenuh masa."

Peguam perceraian itu berpejabat di Beverly Hills dan sudah menguruskan beberapa perceraian selebriti dan perpisahan.

Pasangan bermasalah itu tidak dirakam bersama di khalayak ramai sejak beberapa hari kebelakangan ini. Jumaat lalu, Pitt, 46, dirakamkan di pentas belakang konsert 'Hope For Haiti' di sini tanpa Jolie, 34, tetapi bekas isterinya, Jennifer Aniston berada di sana.

Pitt dan Jolie jatuh cinta apabila memegang watak dalam filem Mr and Mrs Smith pada 2004. Mereka memiliki tiga anak angkat, Maddox, 8, Pax, 6, dan Zahara, 5, manakala tiga anak kandung, Shiloh, 3, dan pasangan kembar 17 bulan, Knox dan Vivienne.

Kedua-dua bintang itu pernah melalui perpisahan berprofil tinggi sebelumnya. Pitt mengejutkan dunia apabila beliau berpisah dengan Aniston, 40, pada Januari 2005. Mereka berkahwin selama empat setengah tahun.

Beliau kali pertama dirakam bersama pemenang Oscar, Angelina, tiga bulan selepas perpisahan mereka. Sebelum itu, Pitt bertunang dengan aktres Gwyneth Paltrow. – Agensi

0 comments: